icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
30. juni - 14:16
Mer informasjon og alle saker om koronasituasjonen fra kommunen finner du her:
Du er her:   Frydenhaug barnehage   ›   Hjem   ›   Toppmeny   ›   Selvbetjening   ›   Meld en feil
  

Meld en feil

Ser du hull i sykkelstien, et mørk gatelys eller et ødelagt skilt, så send oss en melding her. Vi setter stor pris på din hjelp med å sikre en velfungerende kommune.

Sånn melder du en feil

1. Skriv adressen hvor feilen er i kartets adressefelt ved pilen med tittlen "Hvor". Du kan også plassere direkte i kartet.

2. Velg adresse i listen.

3. Sjekk at feilen er plassert riktig i kartet (vær så nøyaktig du kan, men det er helt OK om det ikke blir helt presist), når det er i orden velger du "Godkjenn plasseringen" som du finner rett under kartet.

4. Velg hva slags feil du vil melde. Først skal du velge 'Kategori', deretter 'Element' og til sist 'Emne'. Her er det viktig at du markerer på det ønskede "Emne" – sånn at det er markert med sort – ellers kommer ikke knappen "Godkjenn valg"  frem nederst i det gråstripete feltet.

Velg deretter 'Godkjenn valg' for å komme videre.

5. Husk gjerne å legge ved et eller flere bilder sammen med meldingen din! Da kan vi lettere vurdere hva det dreier seg om, og omfanget av problemet.
Ta gjerne et bilde som viser problemet, men også gjerne et bilde i sammenheng med omgivelserne. Dette er en god hjelp når vi skal ut og se på saken.

6. Legg inn kontaktinformasjon - velg "Godkjenn valget".

7. Din melding er nå mottatt av kommunen. Ønsker du å følge din melding, kan du få en e-post med en lenke som går til status på din melding. Følg instruksene på skjermen for å motta e-post.

Les mer om vei og veivedlikehold