Du er her:   Frydenhaug barnehage   ›   Barnehage   ›   Kommunale barnehager   ›   Tunveien barnehage

Tunveien barnehage

Om Tunveien barnehage

Kontaktinformasjon

Tunveien 13, 1430 Åshttp://as.custompublish.com/getfile.php/3781753.746.ssvxxxqqqd/Trafikksikker_barnehage_stempel_175x175.jpg
tunveien.barnehage@as.kommune.no
Styrer: Lene Øye Svendby
lene.svendby@as.kommune.no

Virksomhetsinformasjon

Tunveien barnehage åpnet dørene desember 2008 og er en av Ås kommune sine kommunale barnehager. Barnehagen ligger sentralt til i Ås på samme tun som Moer sykehjem.

Barnehagen består av tre bygg: Småbarnshuset, Storbarnshuset og Soria Moria (administrasjonen).

I midten av denne trekanten er det flotte lekeapparater.

Det er i utgangspunktet 100 hele plasser i Tunveien barnehage, fordelt på 42 plasser under 3 år, og 58 plasser over 3 år.

Grunnbemanningen i barnehagen er 8 assistentstillinger, 8 pedagogiske ledere, 1 kjøkkenassistent, sekretær, styrer og andre ressurspersoner.

Tips en venn Skriv ut